Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌ و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و هیات همراه اظهارداشت: معاونت پرورشی دارای وظیفه‌ای مهم، عمیق و گسترده در دستگاه آموزش و پرورش است.
وی افزود: با وجود تلاش‌های صورت گرفته هنوز خلأهای زیادی وجود داشته و زمینه‌های کار فراوان است که برای جبران خلأها و کم کاری‌های گذشته نیاز به تلاش مضاعف و شتاب بیشتر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
امام جمعه زاهدان خواستار تلاش جهت استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود شد و بیان کرد: یکی از محورهای مهم خود معلمان هستند و باید در جهت رشد و ارتقای علمی، اخلاقی و معنوی آن‌ها برنامه ریزی شود تا بتوانند پا به پای رشد خود روی دانش‌آموزان نیز تاثیرگذار باشند.
وی ادامه داد: وقتی هر یک از این محورها تبدیل به یک برنامه کاری شود ده‌ها برنامه از آن حاصل خواهد شد اما متاسفانه در شرایط کنونی دوره‌های آموزشی خاصی برای معلمان برگزار نمی‌شود.
آیت الله محامی اظهارداشت: این‌کار نیاز به همت و برنامه‌ریزی در استان و پشتیبانی از جانب مرکز کشور دارد و تاثیرگذاری هر یک از این دوره‌ها در گرو استمرار آن است.
وی ادامه داد: جامعیت برنامه‌ها از دیگر نکات مهم است زیرا همه ما انسان‌ها نیازمندی‌هایی داریم که یک بخش آن مبانی دینی  است و در بین معلمان و دانش آموزان باید بنیان‌های فکری تقویت شود.
نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌ و بلوچستان ادامه داد: بخش دیگر مباحث انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی است که برگرفته از مبانی دینی است و باید این‌ها را به هم پیوند دهیم.
وی تصریح کرد: فراگیری همه مخاطبان از دیگر موارد مورد تاکید است زیرا استان سیستان‌وبلوچستان پهناور و دارای پراکندگی جمعیت است و باید سعی شود تمامی فعالیت‌ها به صورت فراگیر انجام شود.
وی ضمن ابراز امیدواری از ایجاد هم افزایی و به کارگیری توان دیگر مجموعه‌ها از جمله حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت بالای اهل سنت در سیستان‌وبلوچستان باید بتوانیم از ظرفیت و توان حوزه‌های علمیه اهل سنت نیز استفاده کنیم البته برای این‌کار باید در جذب و گزینش افراد دقت صورت گیرد تا افراد شایسته از حیث علمی، توان ارتباط گیری، استقامت فکری، بینش صحیح و همراه با گفتمان انقلاب انتخاب و از این ظرفیت به درستی استفاده شود.
آیت‌الله محامی تصریح کرد: در کنار حوزه‌های علمیه مجموعه‌های مختلف دیگری همچون سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه پاسداران، دفتر تبلیغات، اوقاف و سایر مجموعه‌های فرهنگی وجود دارند که با هم افزایی آن‌ها می‌توان تجمیع امکانات کرده و استفاده بهتر و بهینه صورت گیرد.
وی وجود نیروهای پا به کار در بحث کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش و نیز گروه اندیشه‌ورز را از نیازمندی‌های کمیته مشترک حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش در سطح کشور و استان عنوان کرد و گفت: معاونت پرورشی تنها متکفل معلمان و کادر آموزشی نیست بلکه دانش آموزان نیز مخاطب شما هستند و در این جهت طرح‌هایی به تصویب رسیده و به اجرا در آمده اما به طور جدی صورت نمی‌پذیرد برای مثال اجرای طرح امین که تعداد افراد با نیازمندی استان هم‌خوانی ندارد و یا نمونه دیگر مدارس معارف که تعداد زیادی ثبت نام اما عده‌ای اندک پذیرفته شده‌اند و شاید بتوان به طور خاص در تاسیس این مدارس سرمایه گذاری و در کنار آن ایجاد مجتمع‌های شبانه روزی جهت استفاده بیشتر دانش‌آموزان در مناطقی با پراکندگی جمعیت مد  نظر قرار گیرد.
امام جمعه زاهدان بر استفاده از تجربه مدیران سابق در سطوح مختلف آموزش‌وپرورش تاکید کرد و گفت:  پرورش و تربیت در سیستم آموزش و پرورش تنها به حرف نبوده و در مقام عمل نیز باید این جهات مورد توجه قرار گیرد.
 در ابتدای این دیدار اصغر باقرزاده معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: در شرایط کنونی و در کنار نیازهای مادی باید نیازهای معنوی معلمان نیز مورد توجه قرار گیرد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان امام جمعه زاهدان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان امام جمعه زاهدان وزارت آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان امام جمعه زاهدان وزارت آموزش و پرورش امام جمعه زاهدان حوزه های علمیه آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۶۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرمی شامگاه دیروز شنبه، در جلسه شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم افزود: معلمان در ابعاد مختلف و شاخه‌های گوناگون موجود در هر جامعه، انسان‌ها را تربیت می‌کنند، تربیت در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب که همه دستگاه‌ها، موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند و باید ظرفیت سنجی و بسترآفرینی برای تحقق اهداف نظام آموزشی و تربیتی انجام شود، ادامه داد: بهترین فرصت برای آموزش و پرورش مهیاست تا فرزندان جامعه را در مسیر رشد و بالندگی و توسعه همه جانبه شخصیت آنان تربیت کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان دارای قابلیت‌ها و توانمندی‌های ذاتی فراوانی هستند که باید توسط معلمان و با هدفگذاری بلند، هدایت و ارشاد و تربیت شوند.

توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی در دستور کار سال جاری

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از برگزاری بیش از هشت هزار عنوان برنامه در ایام هفته گرامیداشت مقام معلم خبر داد و افزود: مهمترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت در سال جدید توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی است.

حسن بروشکی افزود: سال ۱۴۰۳ سال نهضت ملی آموزش و اجرای پرشتاب سند تحول بنیادین خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر چه بخش‌ها، حوزه‌ها و دستگاه‌های مختلفی در بدنه جامعه به مردم خدماتی ارائه می‌دهند؛ اما دستگاه تعلیم و تربیت مجموعه‌ای متفاوت و متمایز با دیگر نهادها است.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه از سوی اعضا گزارشها، پیشنهادات و درخواستهای خود را بیان کردند.

کد خبر 6096785

دیگر خبرها

  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • تجلی حقوق بشر آمریکایی در برخورد وحشیانه با دانشجویان معترض
  • امام جمعه مهاباد: لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد
  • تحقق سند تحول آموزش و پرورش جدی گرفته شود
  • لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • ورود ۷۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند