Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@02:55:14 GMT

اجرای طرح خوداتکایی در مدارس شبانه‌روزی مازندران

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۵۷۸۲

اجرای طرح خوداتکایی در مدارس شبانه‌روزی مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت:طرح خوداتکایی در مدارس شبانه‌روزی به معنی آموزش دانش‌آموزان در زمینه مشاغل و حرف مورد نیاز آنان و جامعه با توجه به امکانات و تجهیزات دبیرستان های شبانه‌روزی و نیاز بازار کار منطقه، علایق دانش‌آموزان، حرف و صنایع بومی و محلی است.

علیرضا سعدی پور در نشست ویدئو کنفرانسی با مدیران مدارس شبانه روزی تصریح کرد: یکی از مصادیق عدالت آموزشی مدارس شبانه‌روزی است که اگر شرایط آن مهیا نباشد می‌تواند موجب خسارت به دانش‌آموزان شود،وجود فرصت‌های برابر آموزشی یک اصل است و باید این فرصت‌های برابر در شیوه‌های دستیابی به روش‌های آموزشی مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عدالت آموزشی مهم‌ترین عنوان در حوزه تعلیم و تربیت محسوب می‌شود که به دو صورت افقی و عمودی است، افزود: عدالت افقی در آموزش یعنی همان تعداد کلاس و معلم و سایر امکانات آموزشی که شهرها دارند و روستاها هم باید به نسبت جمعیت‌شان داشته باشند؛اما مهم‌تر از همه عدالت عمودی یعنی تفاوت‌های آموزشی و برای دانش‌آموزان عزیزمان است.

سعدی پور خاطر نشان کرد: این وبینارها و ویدئو کنفرانس‌ها به جهت این است که با هم به گفت و گو بپردازیم؛گفت و گو و گفتمان سازی تنها راه حل برون رفت از مشکلات است، اگر ما با هم گفت و گوهای منطقی، سازنده و ارائه‌ راه حل داشته باشیم و به فهم مشترک برسیم آن‌وقت در حل مشکلات آموزشی و تربیتی همه مدارس می‌توانیم به یک نگاه و نگرش مثبت دست پیدا کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران همچنین با بیان اینکه ارائه راهکار در زیست بوم جدید ما را در رسیدن به اهداف‌مان در حوزه آموزش و تربیت تسهیل‌گرانه کمک می‌کند، گفت: شیوع کرونا موجب تغییر در روند بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی و از جمله تعلیم و تربیت شد که دیگر امکان بازگشت به شرایط معمول قبل نیست و باید در این مسیر گام‌های جدیدی برداریم.

وی در ادامه طرح خوداتکایی در مدارس شبانه‌روزی را آموزش دانش‌آموزان در زمینه مشاغل و حرف مورد نیاز آنان و جامعه با توجه به امکانات و تجهیزات دبیرستان های شبانه‌روزی، نیاز بازار کار منطقه، علایق دانش‌آموزان، حرف و صنایع بومی و محلی، استفاده از نظرات و مشارکت جوامع محلی دانست.

به گزارش ایسنا، ۴۵ مدرسه شبانه روزی در ۱۶ شهرستان و منطقه استان وجود دارد .  ۳۱۱۶  دانش‌آموز هم‌اکنون در مدارس شبانه روزی استان  تحصیل می‌کنند که ۲۰۳۳  نفر از آنها در مراکز شبانه‌روزی مستقر و بیتوته دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدارس شبانه روزی مدارس شبانه روزی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۵۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علی اکبر چراغیان در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود:  آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از روسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهد الرضا برای آموزش قرآن در رده سنی زیر۶ سال خبر داد و افزود : در همین راستا نیز توانسته ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن  در شهرستان تربیت کنیم.
 وی به طرح قاضی در مدارس اشاره کرد و افزود : با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان و والدین کاهش پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن وضعیت آموزشی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود :  ۱۵ درصد قبولی دانش آموزان در مقطع‌های  مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته  افزایش پیدا کرده است که از این لحاظ آموزش و پرورش شهرستان بردسکن جز  ۱۰ نواحی آموزش و پرورش در سطح استان می‌باشد. 

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان