Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اعضای هیئت علمی جوان ما به جای اینکه تمرکز بر آموزش داشته باشند، به دنبال ارائه مقاله هستند تا به سرعت ارتقاء یابند، این امر موجب شده است تا آموزش مغفول بماند.

بهزاد هوشمند، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: بیشترین چالشی که در آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی برای استاد‌ها وجود دارد، عدم توجه به شاخص‌های مورد نظر در بخش آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در حقیقت آموزش بسیار کمرنگ دیده شده است.   امتیاز مقالات گروهی از انفرادی کمتر است هوشمند اظهار کرد: در آیین‌نامه ارتقاء اساتید همچنین به کار پژوهش توجه نشده است; به طوری که اگر یک گروه به ارائه مقاله بپردازند امتیازی که به آن ۶ نفر تعلق می‌گیرد خیلی کمتر از امتیازی است که یک شخص با ارائه یک مقاله داده می‌شود. درحالی که کار پژوهشی زمانی ارزشمند است که افراد بیشتری با آن درگیر باشند; بنابراین ارزش مقالاتی که تعداد بیشتری از افراد در آن همکاری می‌کنند باید بیشتر باشد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: اعضای هیئت علمی جوان ما که می‌خواهند جذب دانشگاه شوند به جای اینکه تمرکز بر آموزش داشته باشند، به دنبال ارائه مقاله هستند تا تعداد آن‌ها را افزایش دهند و به سرعت ارتقاء یابد. این امر موجب شده است تا آموزش مغفول بماند.   اساتید با آموزش نیز ارتقاء یابند وی با بیان اینکه ما باید نگاه ویژه‌ای به بحث ارتقاء اعضای هیئت علمی داشته باشیم، اظهار کرد: آموزش باید پرنگ‌تر از پژوهش شود به طوری که افراد بتوانند از آیتم‌های آموزشی ارتقاء یابند.   هوشمند تاکید کرد: ما دو بخش هیئت علمی آموزشی و هیئت علمی پژوهشی داریم، آیتم‌های پژوهشی باید برای اعضای هیئت علمی پژوهشی هایلایت شوند و آیتم‌های آموزشی برای اعضای هیئت علمی آموزشی. آیین نامه باید به گونه‌ای باشد که به این دسته از اساتید نیز توجه شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: وجود آیین‌‎نامه ارتقاء اساتید بهتر از نداشتن آن است. اما ما باید آن را به واقعیت نزدیک کنیم، مشکل عمده ما همان بخش آموزشی است که باید برای آن شاخص‌هایی بیابیم تا اساتید بر اساس آن ارتقاء یابند. در حقیقت نخبگان باید بنشینند و به بررسی آیین‌نامه ارتقاء اعضای کشور‌های موفق بپردازند و از آن‌ها  الگو بگیرند.   فاصله حرف تا عمل بسیار است وی با اشاره به اینکه در آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی قید شده است که اساتید با صنعت ارتباط داشته باشند، اما از سمتی ما شاهد آن هستیم که صنعت به سمت دانشگاه نمی‌آید تا اساتید به پروژه‌های صنعتی بپردازند؛ اظهار کرد: در اینجا مشکلات مدیریتی وجود دارد در حقیقت نگرش باید تغییر کند. متاسفانه ما در این حوزه‌ها بسیار خوب صحبت می‌کنیم، اما زمانی که به عمل می‌رسیم کار را آنگونه که گفته‌ایم، انجام نمی‌دهیم، که این مشکل نیز به بخش فرهنگی مربوط می‌شود. باید به جای حرف زدن به عمل بپردازیم و زیرساخت را به گونه‌ای ایجاد کنیم که به جای فرعیات به اصل بپردازیم.
هوشمند در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین لازم است آیین‌نامه ارتقاء اعضاء هیئت علمی در بازنگری به گونه‌ای باشد که ارتباط با صنعت تعریف و تسهیل شود. در آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های نسل سه و چهار تعریف شده‌اند لازم است از میان بر‌ها استفاده شود تا کار عملیاتی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آیین نامه ارتقاء اساتید وزارت علوم ارتباط صنعت و دانشگاه استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آیین نامه ارتقاء اعضای ارتقاء اعضای هیئت علمی آیین نامه ارتقاء ارتقاء یابند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز

ایسنا/فارس تفاهم‌نامه همکاری سازمان امور دانشجویان و دانشگاه شیراز برای برگزاری «آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی» در خردادماه ۱۴۰۳ منعقد و از پوستر این رویداد با حضور معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان امور دانشجویان رونمایی شد.

همچنین در ادامه‌ این مراسم، با حضور جمعی از دانشجویان غیرایرانی و مدیران دانشگاه شیراز در سالن آمفی تئاتر پردیس بین‌الملل دانشگاه شیراز، از پوستر برگزاری «آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی» در سال جاری رونمایی شد.

بر اساس تفاهم‌نامه منعقدشده، دانشگاه شیراز در خردادماه ۱۴۰۳، میزبان برگزاری مراسم نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی است که با حضور بیش‌از ۴۰۰ نفر از دانش‌آموختگان غیرایرانی دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، در ادامه‌ این مراسم، دانشجویان غیرایرانی دانشگاه شیراز در نشست صمیمانه‌ای با معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و مسئولان دانشگاه شیراز به گفت‌وگو و تبادل‌نظر پرداختند و مهم‌ترین دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

همچنین در این مراسم از نخستین شماره «ماهنامه ملل» که ازسوی دانشجویان غیرایرانی برای معرفی هرچه بیش‌تر و شایسته‌تر فرهنگ‌ها، آداب‌ و رسوم، ظرفیت‌ها و جاذبه‌های کشورهای مختلف تهیه می‌شود، رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • جایگاه میرنوروز از نگاه ملی مغفول مانده است
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند