Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@06:01:55 GMT

تدریس خصوصی زبان

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۳۲۱۹

تدریس خصوصی زبان

آموزشگاه آقای زبان با اساتید برجسته و13 سال سابقه آموزشی در ضمینه تدریس خصوصی زبان انگلیسی، آلمانی، روسی، فرانسه، ترکی استانبولی، چینی، ژاپنی وسایر زبان ها با بهره گیری از اساتید برجسته وبا سابقه وبه روز چه به صورت گروهی و چه آنلاین کلاس های آموزشی برگذار می کند

ما در آموزشگاه آقای زبان با استفاده از معیارهای آموزشی به روز سعی در ایجاد فضای مجازی آموزشی با کیفیت عالی هستیم تا بتوانیم با تکنولوژی های روز وآموزش صحیح علاوه بر کنترل  بیماری کوبید 19(کرونا) با استفاده از پرتوکل های بهداشتی زبان آموزان محترم از کلاس های آنلاین یا خصوصی ما بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزشگاه آقای زبان با مطالعه ی  متد تدریس کشورهای اروپایی سعی در همگام سازی آموزش صحیح با روش های نوین آموزش جهانی را دارد تا بتواندبا تدریس خصوصی نوین نیازهای دانشجویانی که جهت گرفتن مدارک تافل یا آیلتس یا سایر آزمون های بین المللی را دارند دوره های آمادگی برای اخذ نمره قبولی برآورده کند.

عواملی که باعث می شود فرد در تدریس خصوصی زبان موفقیعت خوب و مناسب کسب کند عبارت است از:

انتخاب مکان و زمان مناسب

1- زمان:

حاظ یادگیری وقتی بدن در حالت خستگی روزانه قرار می‌گیرد به مراتب حافظه انسان نیز دچار کاستی ها شده و در نتیجه یک نوع کشش منفی برای یادگیری ایجاد می شود.

به خاطر همین در موسسه آقای زبان تلاش شده تا با برنامه ریزی دقیق نسبت به افراد مختلف با شغل های متفاوت در جهت آموزش زبان تایم مناسب اتخاذ گردد.

2- مکان:

انتخاب محیط آرام و بی سر و صدا و از لحاظ رنگ بندی روانشناسی باعث می شود فرد نسبت به مکان احساس خوب وراحتی داشته باشد که یکی از مهم ترین مولفه های یادگیری زبان در موسسه آموزشی آقای زبان به صورت تدریس خصوصی می باشد

3- بهره گیری از مشاوران حرفه ای و با سابقه:

موسسه آموزشی آقای زبان در جهت تدریس خصوصی زبان گام های تخصصی وبزرگی برداشته که با استفاده از مشاوران آموزشی با تجربه و کادر آموزشی مجرب راهکارهای مناسب برای استفاده از هوش وسایر مولفه های تخصصی و آموزشی برای تدریس خصوصی زبان ارائه داده که در نوع خودش در سطح کشور بی نظیر وقابل تقدیر می باشد

4- اساتید حرفه ای و با سابقه

اساتید موسسه آموزشی آقای زبان در دانشگاه های سراسری من جمله دانشگاه تهران تحصیلات خود را گذارنده ودارای سابقه درخشان در آموزش و تدریس خصوصی زبان می باشند مادر موسسه آموزشی آقای زبان سعی کردیم با دبیرانی کار کنیم که حداقل پانزده سال سابقه تدریس خصوصی زبان را داشته وتوانایی انتقال دانش خود را در کوتاه ترین زمان ومسیر حرفه ای ودرست برای زبان آموزانمان داشته باشند

یکی از مهم ترین نکات یادگیری دقیق زبان است. افرادی هستند نیاز به یادگیری مناسب زبان دارند. و این مسئله نقش حیاتی برای اهداف که اشخاص دارند ایفا می کند. در بسیاری از موارد دیده شده است افراد مدت زمان بسیار طولانی به یادگیری زبان انگلیسی می پردازند. ولی همچنان تغییری در سطح کیفی آموزش خود نخواهند دید و در خیلی از موارد، می توانند این افراد به کمک تدریس خصوصی زبان مشکلات خود را به راحتی حل کنند. و هزینه زمانی و مالی کمتری را پرداخت کنند.

مشکلات زبان آموزان در حین آموزش زبان عدم آموزش خوب برای دوره های مورد نیاز کلاس های عمومی که به میزان مناسب وقت برایآموزش کلیه شاگردان نمی گذراند. نداشتن استاد مناسب و یاآموزشگاه زبان خوب نادیده گرفتن سطح علمی آموزش در کلاس کنار هم قرار دادن دانش آموزان با سطح عملی متفاوت در کنار هم عدم مسئولیت پذیری معلم در حین آموزش و یا عدم انتخاب بهترین موسسه زبان نداشتن منع علمی مناسب برای آموزش زبان مورد نظر خود 7مزایای  انتخاب استاد مورد نظر شما برنامه ریزی دقیق آموزشی برای مقطع مورد نظر شما مهم ترین مزیت تدریس خصوصی داشتن زمان برای یادگیری و تمرین داشتن وقت مناسب برای رفع ایراد های شما صرف کردن زمان مناسب درمدرس خصوصی زبان می تواند زمان مناسب یادگیری و رفع اشکال را برای شما اختصاص دهد. داشتنتدریس خصوصی زبان در منزل استفاده بهینه از ویژگی های زبان آموز

هر انسانی ویژگی های خاص خودش رو دارد. شما به عنوان استاد کلاس خصوصی باید سعی کنید تا شاگردتون رو خوب بشناسید. از شاگردتون بخواید راجع به ویژگی های شخصیتی خودش، علایق، سرگرمی ها، خانواده و… براتون حرف بزنیداین طوری هم فضا صمیمی تر میشه، هم استرس حرف زدنش می ریزه و هم شما نسبت به شاگردتون شناخت پیدا می کنید. از شهر و رسم و رسوماتی که دارند بپرسید.

امتحان شفاهی

هر دو جلسه یک بار “کمتر یا بیشتر بسته به سطح شاگردتونازش درخواست کنید که درباره یک موضوع جالب و مورد علاقش براتون بایسته و حرف بزنه “سخنرانی کنه” اگه شاگردتون مجبور باشه تو محیط کار یا دانشگاه سخنرانی کنه بابت این امتحان های شفاهی خیلی از شما ممنون خواهد بود. چون امتحان شفاهی و صحبت کردن و ارائه دادن جلوی استاد که یک نفر هست، خیلی راحت تر از صحبت کردن کردن جلوی چند نفره. می توانید خودتون هم موضوع پیشنهاد بدید.

تدریس خصوصی زبان آنلاین

تدریس چند رسانه ای

به یاد داشته باشید که بزرگترین منفعت کلاس خصوصی برای زبان آموزان زمان بیشتر برای صحبت کردن هست. پس باید از این فرصت به نحو بهینه استفاده کنید. برای اینکه همیشه موضوع های داغ داشته باشید به جز موضوعات کتاب درسی، از فایل های صوتی و تصویری استفاده کنید. یک ویدیو بذارید ببینید و بعد در موردش بحث کنید. یا همین کار رو با فایل صوتی انجام بدید.

زمان سکوت داشته باشید

بعضی از زبان آموزان سطح بالا دوست دارن بی وقفه صحبت کنن، اما برای خیلی ها ۱۰ دقیقه پشت هم صحبت کردن هم کار سختیه. این بستگی به سطح شاگرد شما دارد. اما شاگرد شما در هر سطحی که باشه به سکوت هم نیاز دارهچون با سکوت می تونه بهتر فکر کنه و راندمان یادگیریش بالاتر میره. باید برنامه ریزی کنید که تو کلاس هم فعالیت های هیجان انگیز انجام بدید هم کارهایی که نیاز به سکوت و آرامش دارد. مثلا ۵ دقیقه زمان بدید تا در سکوت تمرین نوشتن انجام بده.

تدریس خصوصی زبان

کمتر حرف بزنید بیشتر شنونده باشید

تظاهر کنید که حرف های شاگرد رو متوجه نمی شید! یک عالمه سوال بپرسید تا منظورش رو برسونه. در حقیقت جای شاگرد و استاد رو عوض کنید. به جای اینکه تمام مدت حرف بزنید و توضیح بدید و اظهار نظر کنید اجازه بدید زبان آموز حرف بزنه. چون شما نیومدید کلاس که انگلیسی حرف زدن یاد بگیرید بلکه نقش شما شنیدن و اصلاح کرد.

در مجموع سعی کنید فضای درس رو مفرح کنید. خیلی از زبان آموزها سر کلاس راحت نیستن و دوست ندارن در مرکز توجه باشند. زود یاد می گیرند و از طرفی زود هم خسته و دلزده میشن. کار مهمی که شما به عنوان استاد باید انجام بدید ایجاد تنوع هست. راه های مختلف تدریس و تمرین رو امتحان کنید و از یک الگوی یکنواخت پیروی نکنید. چون شما ربات نیستید!

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مدرس خصوصی زبان زبان تدریس خصوصی زبان موسسه آموزشی زبان آموزان آقای زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟

هانیه یکی از صدهاهزار بانویی است که شغل معلمی را انتخاب کرده؛ او دوست دارد از دلایل انتخابش بگوید؛ اینکه چرا به جای اینکه خانم مهندس صدایش بزنند، عاشق معلمی شده و حالا خانم معلم صدایش می‌زنند؛ می‌گوید با جمله «خانوم اجازه» گویا دنیا را به او می‌دهند و سرتاپا گوش می‌شود تا ببیند شاگردش چه می‌خواهد بگوید.

او که معلم پایه ششم ابتدایی در یک مدرسه دخترانه در غرب تهران است، درباره دلایل انتخاب شغل معلمی چنین می‌گوید: انگیزه من حضور در محیط سالم فرهنگی برای فعالیت اجتماعی و سر و کار داشتن با بچه‌ها فارغ از چالش دنیای بزرگتر‌ها بود. چون امید به زندگی و هیجان بچه‌ها بیشتر است و انسان برای چند ساعت که شده، از حال و هوای جامعه پر از تنش خارج می‌شود.

وی بر این باور است که معلمان خواسته یا ناخواسته در یک سال تحصیلی درگیر امور تربیتی و تحصیلی تک تک دانش آموزانشان می‌شوند؛ دوست دارند که شاگردانشان از نظر علمی و هم تربیتی رشد کنند و بزرگ شدن آنها را از نزدیک ببینند.

او نیز یک مادر است؛ تلفیق تجربه معلمی و حس مادرانه را چنین توصیف می‌کند: پدر و مادر بودن باعث می‌شود که انگیزه تلاش برای تعالی شاگردانم بیشتر بشود؛ هرچند معلمی هم مشکلاتی دارد، اما به نظر من زیبایی‌هایش آنقدر زیاد است که این مسایل را به حاشیه می‌راند.

هانیه، معتقد است که همین با بچه‌ها بودن و با بچه روزگار گذراندن در شغل معلمی آنقدر کشش دارد که بخواهد انسان را به سمت خود جذب کند؛ رشته دانشگاهی من کامپیوتر بود و در بدو ورودم به بازار کار تقاضا‌های زیادی برای فارغ التحصیلان این رشته وجود داشت؛ خودم هم پیش از معلمی محیط‌های زیادی را در این رشته تجربه کردم، اما دیدم که نمی‌توانم با غیر از محیط فرهنگی ارتباط روحی و عاطفی برقرار کنم برای همین مدرسه را انتخاب کردم و امیدوارم در همین مسیر هم ادامه دهم.

یکی دیگر از معلمان زن در مدرسه ابتدایی پسرانه در منطقه یک تهران که دارای سابقه تدریس ۱۶ ساله در این مقطع است نیز در گفتگو با خبرنگار ایرنا از دلایل خود برای انتخاب این شغل چنین می‌گوید: خودم مادر هستم و نیاز دارم که بخش زیادی از زمان را برای رسیدگی به فرزندان و خانواده‌ام در اختیار داشته باشم؛ بنابراین بهترین شغل از این نظر را انتخاب کرده‌ام، چون ساعت کاری معلمان مشخص است.

او که سمیرا نام دارد، تاکید کرد: هر چند حقوق شغل معلمی از بقیه مشاغل کمتر است و با وجود اجرای رتبه بندی، شاید دریافتی سایر کارمندان کمتر باشد، اما همین که فرصت تعطیلات تابستان را در اختیار دارم و در طی هفته‌های سال تحصیلی هم تا ظهر فعالیت داریم، برایم قابل قبول است.

وی در خلال گفتگو از توقعات اولیاء دانش آموزان از معلمان هم گلایه‌هایی داشت و گفت: برخی اولیاء توقع‌های عجیبی از معلمان دارند و به جای اینکه برای معلم فرزند خود و دانش او احترام قائل باشند، بیشتر توقع دارند تا معلم برای تربیت و تدریس گوش به فرمان آنها باشد، البته این موضوع در مناطق مختلف آموزش و پرورش متفاوت است و مناطقی که برخوردارتر هستند، توقعاتشان از معلمان هم بیشتر است، در حالی که ما بر اساس طرح درس باید فعالیت داشته باشیم.

اما خانم سلمانی، معلمی است که موضوع دیگری را برای علاقه‌مندی خود به تدریس و معلمی مطرح می‌کند و می‌گوید: ارتباط با کودکان و افرادی که وجودشان همچون لوحی سفید و نانوشته است و تاثیر مثبتی که یک معلم بر لوح سفید یک کودک باقی می‌گذارد مهمترین دلیل ادامه شغل معلمی برایم بوده است؛ تلاش برای شخصیت‌هایی به دور از تزویر و ریا و دورنگی و شفاف، افتخاری است که بنده به عنوان معلم به آن نائل شده‌ام.

این معلم جوان ادامه می‌دهد؛ کاش معلمان بر این لوح سفید نقش‌هایی از ایمان و عمل را طرح بزنند و ناکامی‌ها و سختی‌های شغل در ارتباطشان با دانش‌آموزان تاثیر منفی نگذارد و بتوانند بهترین‌ها را برای آنان تصویر کنند.

خانم سلمانی در مقطع ابتدایی پسرانه تدریس می‌کند و معتقد است اگر خانواده‌ها اعتماد بیشتری داشته باشند و اجازه بدهند که فرزند در ساعت‌هایی که در مدرسه حضور دارد تحت تعلیم و تعلمِ معلم باشد، آینده جامعه آینده‌ای روشن‌تر خواهد شد.

او معتقد است یک معلم باید همیشه خود را به روز نگهدارد و همواره مجهز به علم روز باشد، حتی در استفاده از تکنولوژی هم باید توانمند باشد تا در مواجهه با دانش آموزان دانایی و دانش لازم را داشته باشد و این موضوع و ضرورت به روز بودن موجب شده است تا او شغل معلمی را بر سایر مشاغل ترجیح دهد.

خانم سوهانی نیز در مدرسه غیر انتفاعی در منطقه ۳ آموزش و پرورش تدریس می‌کند و می‌گوید از مزایای معلمی در کنار اینکه زمان کمتری از شخص می‌گیرد، این است که معلم از نظر تربیتی در جایگاه والایی قرار دارد.

وی بر این باور است، هرچند در کشور ما به این شغل به عنوان یک شغل راحت و آسان نگریسته می‌شود و به ویژه در سال‌های اخیر هر فرد به صرف اینکه دانش آموخته است، توانسته در مدرسه‌ای تدریس کند، اما این شغل، شغل انبیاء الهی است و شغلی است که نمی‌توان ساده انگارانه از کنار آن گذشت؛ موضوعی که جذابیت شغل معلمی را چند برابر می‌کند.

او فضایی فرهنگی و آرام و به دور از هیاهو‌های سایر شغل‌ها را از دیگر مزیت‌های معلمی عنوان می‌کند و تاکید دارد که در مدرسه، ما هم به دانش آموزان می‌آموزیم و هم از آنها درس می‌گیریم و حتی لحظه‌ای از فضای تعلیم و تربیت دور نیستیم، برخی دانش آموزان با رفتار سلوک خود، معلمانی کوچک می‌شوند برای آدم‌های بزرگ و این مزیتی است که در هیچ شغلی دیده نمی‌شود.

پیشتازی بانوان در انتخاب شغل معلمی

آمار جامعه معلمان کشور حاکی از آن است که تعداد زنانی که این شغل را انتخاب کرده‌اند، از مردان بیشتر است؛ شغلی که بانوان در آن، رویش و توسعه دانش آموزان را از نزدیک تماشا می‌کنند و در بالندگی و رشد کشور به واسطه تعلیم و تربیت، نقش مستقیمی دارند.

شغل معلمی همچون سایر مشاغل دارای معایب و مزایایی است که برخی را به داشتن این شغل ترغیب و برخی را از پرداختن به این شغل نهی می‌کند؛ آنچه قابل مشاهده است، اینکه جنسیت برای انتخاب این شغل مورد توجه بوده و شمار بانوانی که به این شغل اشتغال دارند، تعداد قابل توجهی است و آنطور که در سخنان وزرای آموزش و پرورش بیان شده، ۵۴ درصد معلمان را زنان تشکیل می‌دهند.

در مشاهدات میدانی نیز این آمار ملموس است؛ در بسیاری از مدارس ابتدایی از مدیر و معاونان مدرسه گرفته تا معلمان همگی از بانوان هستند؛ حضور معلمان زن در مدارس این موضوع را نشان می‌دهد که این شغل از سوی بانوان بیشتر مورد اقبال است تا مردان؛ دلیل این اشتیاق، آنگونه که از صبحت‌های معلمان بر می‌آید، گستره وسیعی دارد، از زمان مشخص تدریس و توانمندی در مدیریت همزمان خانه و مدرسه تا اشتیاق به تعلیم و تربیت فرزندان و نسل فردا.

پاییز سال گذشته رضامراد صحرایی با بیان اینکه حدود سه‌چهارم کارمندان شاغل زن کشور در آموزش و پرورش حضور دارند، گفته بود، ۸ میلیون دانش‌آموز دختر و ۵۵۰ هزار معلم زن در سراسر کشور داریم.

معلمی با روحیات بانوان سازگارتر است

دبیر کل جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران اسلامی درباره علت انتخاب شغل معلمی از سوی بانوان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بانوان به دلیل حس و طبیعت مادرانه، روحیه بهتری برای گذراندن وقت با کودکان و تعلیم آنان را دارند و تجربه نشان داده که در طول سال‌های تدریس نیز سعی کرده اند برای دانش آموزانشان مادری کنند.

ناصر سرگزی با بیان اینکه اغلب مدارس محیط‌های آرامی هستند که به دور از تنش‌های اداری و در فضایی صمیمانه اداره می‌شوند، گفت: از آنجا که بانوان اکثریت کادر آموزشی مدارس را در اختیار دارند، معلمان زن بیشتر تمایل دارند در چنین شرایطی حضور داشته باشند و به جرأت می‌توان گفت که فضای آرام مدارس در هیچ سازمان و ارگانی یافت نمی‌شود که بتواند امنیت روانی معلمان را تامین کند.

وی حضور در محیط‌های فرهنگی را از دیگر دلایل بانوان برای انتخاب شغل معلمی عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از نکاتی که باید توجه داشت، زمان حضور معلم در مدرسه است؛ اغلب معلمان به دلیل آنکه ساعت کاری در مدارس مشخص است و آنها می‌توانند به مدیریت امور خانواده و زندگی شخصی نیز توجه و تمرکز کنند، از شغل خود رضایت دارند.

دبیر کل جمعیت معلمان و فرهیختگان ایران اسلامی در عین حال اظهار داشت: اینکه نزدیک به ۶۰ درصد از معلمان مدارس را بانوان تشکیل می‌دهند، برای نظام تعلیم و تربیت معایبی هم دارند؛ از جمله اینکه زنان به دلیل شرایط زندگی به راحتی مردان نمی‌توانند محل خدمت خود را تغییر دهند و یا اینکه ممکن است از مرخصی زایمان در طول خدمت استفاده کنند.

سرگزی در ادامه با بیان اینکه اجرای طرح رتبه بندی برای معلمان جذابیت این شغل را برای مردان نسبت به گذشته افزایش داده است، گفت: با توجه به محدودیت‌هایی که برای بکارگیری معلمان زن در مدارس متوسطه پسرانه وجود دارد، پیشنهاد می‌شود آموزش و پرورش در آزمون‌های جذب خود سهمیه‌هایی را برای مردان در نظر گیرد تا تعادل جنسیتی در جذب نومعلمان برقرار شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تدریس مشق عشق در یک مدرسه عشایری+ فیلم و عکس
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • مربیان کشتی مازندران در کلاس دانش افزایی
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (15 اردیبهشت)
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰